banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

Kurtlar vadisi pusu da neler oluyor?!

Kurtlar Vadisi bu hafta (bu akşam) ki bölümü ile yine hayranlarını ekran başına kilitleyecek. Bu böllümde Ersoy Ulusoy, hain bir plan içinde. Cumhurbaşkanı, Başbakan, Ana Muhalefet Lideri, Genelkurmay Başkanı, Kuvvet Komutanları ve İstihbarat Müsteşarını öldürmeyi planlayan Ersoy Ulusoy bakalım bu hain planını uygulayabilecek mi? Ekranların en uzun soluklu yerli dizisi haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu da sonraki bölümlerde de neler olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Kurtlar Vadisi bu hafta ki bölümü ile yine hayranlarını ekran başına kilitleyecek.

Bu böllümde Ersoy Ulusoy, hain bir plan içinde.
Cumhurbaşkanı, Başbakan, Ana Muhalefet Lideri, Genelkurmay Başkanı, Kuvvet Komutanları ve İstihbarat Müsteşarını öldürmeyi planlayan Ersoy Ulusoy bakalım bu hain planını uygulayabilecek mi?

Ekranların en uzun soluklu yerli dizisi haline gelen
Kurtlar Vadisi Pusu da sonraki bölümlerde de neler olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 124. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Silahının namlusunu Ersoy Ulubey'e çeviren
Polat Alemdar, tetiği çekebilecek mi? Polat ve Ersoy'u bekleyen sürpriz ne olacak?

Polat'a ulaşamayan Leyla, kimden bilgi alacak? Leyla'nın savcılığa kadar gelmesini rica ettiği İnci Tataroğlu, karşısında kimi bulacak?

İlk ameliyatının ardından kendisine gelen Nazife Anne, yeniden ameliyat olmayı kabul edecek mi? Bu hayati kararı kime bırakacak?

Ersoy Ulubey, devlet büyüklerine yönelik nasıl bir plan yapacak? Herkesi aynı anda öldürmek isteyen Ersoy, amacına ulaşabilecek mi?

fragmanı izlemek için tıklayınız:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.