banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Kurtlar Vadisi Filistin'i 3 günde 677 bin kişi izledi

Büyük tartışmalara neden olan Kurtlar Vadisi: Filistin filmi gösterime girdiği 3 günde sadece Türkiye'de 677 bin kişi tarafından izlendi.

Kurtlar Vadisi Filistin, gösterime girdiği ilk üç gün içerisinde Türkiye’de ve Avrupa’da 777 bin seyirci tarafından izlendi. Yalnızca bu hafta sonu 200’den fazla habere konu olan Kurtlar Vadisi Filistin, basının ilgisinin yanı sıra izleyicilerin de yoğun ilgisiyle karşılandı. Sadece Türkiye’de 3 günde filmi 677 bin kişi seyretti.

Ukra İnşaat ana sponsorluğunda, Özen Film tarafından dağıtımı gerçekleştirilen Kurtlar Vadisi Filistin, yaklaşık 700 salonda 350 kopya olarak gösterime girdi. Film, gösterildiği tüm salonlarda yoğun seyirci ilgisiyle karşılaştı.

“Kurtlar Vadisi Filistin” filminin yapımcılığını Pana Film adına Raci Şaşmaz üstlenirken, senaryosu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan tarafından kaleme alındı.

Zübeyr Şaşmaz’ın yönetmenliğini yaptığı filmin dev oyuncu kadrosunda Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erdal Beşikçioğlu, Nur Aysan, Mustafa Yaşar, Erkan Sever, Zafer Diper, Umut Karadağ ve Ayten Uncuoğlu yer alıyor.

 

Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.