banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kuran Kursu temeli atıldı

Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan TAHİROĞLU, Müftü Yrd Mustafa ERDEM, inşaatı yapacak hayır sahibi ve cemaatin katılımıyla düzenlenen sade bir törenle atıldı.

Temel atma töreninde  konuşma yapan Şanlıurfa Müftüsü Ramazan TAHİROĞLU dinini, diyanetini bilen, Ahlaki ve milli değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek zorunda olduklarını söyledi. Tahiroğlu: " Bütün toplumlar kendi manevi, dini değerlerini gelecek nesillerine aktarmak ister. Peygamberler şehri Şanlıurfa'da   yavrularımızı, geleceğimizi mutlaka çağın şartlarını da dikkate alarak ileriye yönelik hazırlamak ve yetiştirmek mecburiyetindeyiz. Öncelikle kız çocukların eğitim  alması gerektiğine inanıyoruz. Kız çocuklarımız daha çok eğitime muhtaç, onları eğitmek durumundayız, inşallah temeli atılan bu kur'an Kursu bu mahallede bu görevi üstlenecek, yerine getirecektir." dedi.

http://balikligol.com/images/news/1475.jpg

İl Müftüsü Ramazan TAHİROĞLU Şanlıurfa'da Kur'an Kurslarına ihtiyaç duyulduğunu bunun için iş adamların bu konuda hassas davranmaları gerektiğini söyleyerek 5 katlı Kur'an kursunun yapımını üstlenen hayır severe teşekkür ederek konuşmasını bitirip açılış dua sı yaptı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.