banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Kültür Ve Turizm Komisyonu Oluşturuldu
Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldız yaptığı basın açıklamasında “Şanlıurfa Valisi Sayın Celalettin Güvenç talimatı ile Vali Yardımcımız Sayın Ramazan Seçimiş başkanlığında, Şanlıurfa’nın kültür ve turizm potansiyelini korumak, yaşatmak, tanıtmak vb. amaçlarda faaliyetler yapmak, kurumlar arasında eşgüdümü sağlamak ve il adına ortak akılla hareket ederek kararlar vermek ve uygulamak üzere yıllardır özlemini çektiğimiz, ancak bir türlü oluşturamadığımız “Şanlıurfa Kültür ve Turizm Komisyonu” oluşturuldu.
Komisyonda, Şanlıurfa Belediye Başkanlığı, GAP İdaresi Başkanlığı, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Şanlıurfa İl Özel İdaresi, Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV), Tur Operatörleri ve Turizm İşletme Belgeli Otellerin temsilcilerinden oluşan bir komisyon oluşturuldu. Komisyon ilk toplantısını Valilik toplantı salonunda yaptı.
yapılan ilk toplantıda yurt içi ve yurt dışı kültür ve turizm fuarlarına katılım, Şanlıurfa merkezde gezi güzergâhlarındaki sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.
Gezi güzergâhlarına çok dilli yön ve bilgi panolarının konulmasına, 2013 EMITT Turizm ve Seyahat Fuarı’na, 2013 ITB Berlin Turizm Fuarına, 2013 Japonya ve Kore Turizm Fuarlarına Şanlıurfa tanıtım standı ile katılmaya karar verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.