banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Kültür Müdürlüğünden Kültür Sanat Etkinlikleri

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından,  ilk olarak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Behçet Arabi Sergi Salonunda “ Ressamların Fırçasında Urfa” adlı yağlıboya resim sergisi ile başlayan etkinlikler  “Kısaslı Aşık Sefai Urfa Kısas Cem Deyişleri Albüm Galası, Müzik Dinletisi ve Semah” gösterisi ile devam etti.

Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Bahçesinde “Urfa Tasavvuf Müziğinde Kazancı Bedih” anısına albüm galası ve ilahi dinletisi yapıldı. Galaya merhum Kazancı Bedih’in sıra arkadaşları olan Celal Çiriş ve ekibi, Mehmet Hanifi Polat, Mehmet Salih Polat ve Mustafa Şahin tarafından ilahiler seslendirildi.

Yine bu kapsamda “Urfa Tasavvuf Müziğinde Akif Hoca “  anısına albüm galası ve ilahi dinletisi yapıldı. Galaya merhum Akif Hoca’nın oğullarının oluşturduğu Grup Hafızlar tarafından ilahiler seslendirildi.

Bu etkinliklerde galası yapılan müzik albümü cd’leri halka ücretsiz olarak dağıtıldı

19 Ekim Cuma günü saat 20:00’de “Urfa Tasavvuf Müziğinde Şeyh İbrahim ve Grup Dergah” albüm galası ve ilahi dinletisi ile Kültür ve Sanat Etkinlikleri devam edecektir. Müdürlüğümüz Kültür Bahçesinde, “Kültür ve Sanat Etkinliklerimiz” kapsamında yapılacak etkinliğe tüm halkımız davetlidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.