banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Kültür Müdürlüğünde Hem Alevi Hem İlahi Albümü



İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından, “ Kısaslı Aşık Sefai Urfa Kısas Cem Deyişleri, Urfa Tasavvuf Müziğinde Kazancı Bedih” ve “Urfa Tasuvvuf Müziğinde Akif Hoca” adlı albümlerin tanıtımı galası İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Bahçesinde yapılacaktır.

8 Ekim Pazartesi günü saat 20:00’de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Behçet Arabi Sergi Salonunda Urfalı ressamlarımızın hazırlamış olduğu “ Ressamların Fırçasında Urfa” adlı yağlıboya resim sergisi ile başlayacak olan etkinlikler  aynı gün saat 20:30’da  “Kısaslı Aşık Sefai Urfa Kısas Cem Deyişleri Albüm Galası, Müzik Dinletisi ve Semah” gösterisi ile devam edecek,

10 Ekim Çarşamba günü   saat 20:00’de ise  İl Kültür ve Turizm Bahçesinde “Urfa Tasavvuf Müziğinde Kazancı Bedih” anısına albüm galası ve ilahi dinletisi,  12 Ekim Cuma günü Saat 20:00’de İl Kültür ve Turizm Bahçesinde “Urfa Tasavvuf Müziğinde Akif Hoca “  anısına albüm galası ve ilahi dinletisi ile son bulacaktır. Kültür ve Sanat etkinliklerine tüm halkımızı bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.