banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Küçükhan Köyünde 1500 öğrenci kapasiteli kütüphane açıldı
Kütüphane açılışına Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanı Emin Özkutlu, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, MHP Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tumbul ve davetli misafirler katıldı.

Merkeze bağlı Küçükhan Köyünde yapılan kütüphanenin açılışında bir açıklama yapan Küçükhan İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Öğüt şunları kaydet; “Açılacak olan kütüphanemiz öğrencilerin kitap dostu olmalarını sağlayacak ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma ülküsü yolunda gayret sarf eden öğrencilere değer katacaktır. Kütüphanemizin açılışında katkı sağlayan Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanı Emin Özkutlu’ya, açılışta bizleri yalnız bırakmayan Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Pala’ya ve değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanı Emin Özkutlu ise, “Yüce Mevla Kuran-i Kerim’in ikra suresinde bizlere ‘’oku’’ emrini vermiştir. Bu Emri kendisine Şiar edinen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının, Şanlıurfa İl Temsilciliği olarak bugün eğitim anlamında “Bir Kitap, Bir Hayat” projesiyle çıktığımız bu yolda yaptığımız çalışmalarla Kütüphanesi olmayan Köy Okullarına kütüphane yapmak için çalışıyor ve birinci kısmını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kütüphaneler bir milletin aydınlık geleceğine giden yoldur. Bu anlamda Küçükhan İlköğretim Okuluna yaptırmış olduğumuz kütüphanenin milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, “Bütün bu yapılan hizmetler öğrencilerimizin geleceği içindir. Hepimiz sizler için varız. Geleceğimizi sizlere bırakacağız. Geleceğimizi teslim edeceğimiz siz gençlerin iyi yetişmesi, iyi donanması gerekmektedir. Burada öğretmenlerimize düşen görev ellerine teslim ettiğimiz yavrularımızı memleketini ve milletini seven fikirlere karşı hoş görülü olarak yetiştirmektir, Bu kapsamda Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanına ve Genç ekibine Teşekkürlerimi Sunuyorum” dedi.

Açılışın ardından Kütüphanenin açılışına katkı sunan Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanı Emin Özkutlu’ya, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala Tarafından Bir Plaket verildi.

Ayrıca Okulda en çok kitap okuyan Esma Toprak, Emine Dağ ve Hilal Kılıç isimli öğrencilere hediyeler verildi.
www.balikligol.com  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.