banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Abdülkadir Barut Şanlıurfa DEVA Partisi İl Yönetimi Kovancı Mahallesi

Küçük Ellerden Büyük Hünerler
2 gün boyunca devam eden kermes okulun bahçesinde düzenlendi. Öğle tatilinde kamuda çalışanların uğrak yeri haline gelen kermesi ziyarete eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, kermeste sergilenen yemekleri çok beğendiğini ifade ederek” Çocuklarımızın ve velilerinin okulları için hazırladığı kermes büyük anlam taşıyor. Yardımlaşmanın önemini şimdiden bilinçlerine kazıyan çocuklarımız ileriki yaşamlarında bir araya gelerek daha büyük işler başarabilirler. Bu şekilde topluma daha yararlı olacaklarına inanıyorum. Ayrıca çocuklarımızın velileri yardımıyla hazırladıkları yemekler çok lezzetli” dedi.



Hilvan İlköğretim Okul Müdürü Fevzi Koyunoğlu kermeste elde edilen gelirlerin okul ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik kullanılacağını belirterek “ Öğrenci ve velilerimiz büyük bir özveriyle ve büyük emekler harcayarak kermesimizi gerçekleştirmemize yardımcı oldular. Kendilerine okul idaresi ve öğretmen arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Kermeste elde edilen gelirler okulumuzun bir takım eksik ihtiyaçlarını karşımaya yönelik olarak yönelik kullanılacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.