banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haberleri

Köye Çok Amaçlı Salon


Akçakale cevher köyünde yapımı biten çok amaçlı salon (taziye) evi düzenlene törenle açılışı yapıldı. Açılışa Akçakale kaymakamı Eyüp Fırat, belediye başkanı Abdulhakim Ayhan, ilçe müftüsü Hüseyin Ortaç, köylere hizmet götürme birlik müdürü İbrahim Guda ve köy sakinleri katıldı.
Çok amaçlı salon açılışında Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan yaptığı açıklama: “İlçemize bağlı köylerde yapılan bütün taziye evlerine yardımlarımız oldu. Komşu ilçe Harran’a bağlı bazı köylere dahi yardımlarımız oldu halkın kullanımına açık olan bu güzel çalışmalara bütçemiz dahili’nde yardımlarımız” devam edecektir.
Kaymakam Fırat ise yaptığı açıklamada: Kaymakamlığımız ilçemize bağlı 60 a yakın belediyemizin destekleriyle çok amaçlı salon yaptık. Bu çok amaçlı salonları kadınlarımız başta olmak üzere köy sakinleri. Taziye, düğün ve sünnet şölenlerinde ve gerektiği yerde eğitim yeri gerektiği yerde ibadet yeri olarak kullanılıyor. Amacımız ilçemize bağlı bütün köylerde bu tür çalışmaları yaygın hale getirmektir dedi.
Daha sonra kaymakam Eyüp Fırat, belediye başkanı Abdulhakim Ayhan ve ilçe müftüsü Hüseyin Ortaç’a taziye evi ve köy camisine yaptıkları katkılardan dolayı plaket takdim edildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.