banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Kocadağıın imza gününde izdiham

Kocadağ’dan KOCA imza günü

 

Eğitimci/yazar Niyazi Kocadağ EMUSE = Sevgi hamalı adlı kitabını imzaladı.

Abide Park’taki imza gününe yoğun katılımdan dolayı izdiham yaşandı. Kitap alan okuyucular kitabı imzalamak için dakikalarca kuyrukta beklemek zorunda kaldılar. İmza gününe Şanlıurfa Milletvekili Müfit Yetkin, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Emniyet Müdür yardımcısı Hasan Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Hanefi Şahin, Yardımcıları, Mehmet Sarmış ve Temel Büyükbudak, Bakalar ve bayii odası başkanı Mehmet Altun, AK Parti Belediye Meclis grup başkan vekili Osman Deniz, Yrd. Doç. Dr. Abdulkerim Gök ile Bürokratlar ve bir çok seveni katıldı.

 

İmza gününde unutulmaz duygular yaşadığını anlatan EMUSE = Sevgi hamalı kitabı yazarı Niyazi Kocadağ; Çok duygulandım. Bu kadar ilgi beni çok sevindirdi, ama kibirlendirmedi. Bu ilgiyi bir vazife olarak verdiklerini düşünüyorum. Katılımlardan dolayı buraya kadar gelen değerli büyüklerime ve okurlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Umarım kitap okunur ve fayda veren bir çalışma olarak anılır” dedi.

İmza gününe katılan bir çok okuyucu “Biz bu ilgiyi çok ünlü yazarların imza gününde bile göremiyoruz. Niyazi hoca hem iyi bir insan hem yazdıkları insanı alıp düşüncelere daldırıyor. Farklı dünyalara götürüyor” dediler.

 

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.