banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Kocadağ'dan Özel Güvenlikçilere halkla ilişkiler eğitimi

Şanlıurfa’nın farklı noktalarında görev yapan özel güvenlik görevlilerine halkla ilişkiler eğitimi verildi.

Vatandaşlarla girdikleri diyaloglar, beklenmedik durumlarda yapılması gereken tavır ve davranışlar ,insanlarla kurulan diyalog köprüsünde uyulması gereken kurallar konusunda özel güvenlik görevlilerine eğitim verildi.

Eğitimci-Yazar Niyazi Kocadağ tarafından verilen eğitime Şanlıurfa’nın yaklaşık 10 farklı noktasında görev yapan bay ve bayan güvenlik elemanları katıldı.

Daha önce de Suriye Mülteci kampında görev yapan güvenlik görevlilerine eğitim veren Niyazi Kocadağ, bugünde özel bir güvenlik firmasının talebi üzerine eğitim verdik. Özellikle hastane ve vatandaşların yoğun olduğu bölgede görev yapan güvenlik görevlilerine halkla ilişkiler eğitimi vererek İnsanın içinde bulunduğu hal ve durumdan, kendisinin en yüksek potansiyelini ortaya çıkarması kişinin herhangi bir alanda sahip olduğu potansiyeline biraz daha öteye taşıması adına eğitim veriyoruz.

Halkla İlişkile küreselleşen dünya içinde kurum ve kuruluşlar için bir ihtiyaç olarak varlığını hissettirmektedir.
Gelişen dünya anlayışı, firmaların artan rekabet koşulları içinde rakiplerinden farklılıklarını ön plana çıkarma zorunluluğunu ortaya koymuştur. Bu kapsamda eğitimin önemi giderek artmakta ifadelerini kullandı.

Çok sayıda güvenlik görevlisinin katıldığı eğitim Firma yetkilisi Özgür Akıncıların Eğitimci-Yazar Niyazi Kocadağ’a teşekkürü ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.