banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Kocadağ'dan mülteci kampında empati eğitimi

3 gün süren ve 300 güvenlik görevlisinin aldığı eğitimde Halkla ilişkiler, Beden dili ve Empati konuları üzerinde duruldu.

Konuyla ilgili Açıklama Yapan Eğitimci-Yazar Niyazi Kocadağ buraya Gap Güvenlik firması sahibi Orhan Şahin bey’in daveti üzerine geldim.

Güvenlik görevlisi arkadaşlara görevlerine başlamadan öncede eğitim vermiştik. Üzerinden bir yıl geçti tekrar buradayız. Bizden başka sığınacak yeri olmayan ülkemize sığınmış olan Müslüman Suriye halkının güvenliğini sağlayan arkadaşlarımıza Halkla ilişkiler, empati ve Beden dili konularında eğitim verdik, Onlara insanlarla kurdukları diyaloglarda yapılması gereken davranışlar ve tutumlarının çok önemli olduğu vurgulandı. Çadırkentteki insanların psikolojilerinin gözünde tutularak hareket edilmesi gerektiği anlatıldı.

Eğitim sonunda Kocadağ, Duyarlılıklarından dolayı Gap güvenlik firması yetkilisi Orhan Şahin ve Ümit Özdemir’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.