banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Kızların sanatçı olması doğru değil

Evgin: Kızların sanatçı olması doğru değil

Ünlü sanatçı Erol Evgin'in bu açıklamaları kadınları fena kızdıracak.

Ünlü sanatçı Erol Evgin Bugün'e verdiği röportajda kadınları kızdıracak bir açıklama yaptı:  “Erkek karısından hizmet bekler. Bu işte sabaha karşı uyunur. Kızlarımızın şarkı söyleyerek evliliklerini yürütmesi zor”

41 yıldır hiç durmadan çalışıyorsunuz. Geçen kış bir single çıkarttınız. Şimdi de 14 şarkılık bir albümle gündemdesiniz, hiçmi “Of yoruldum!” demiyorsunuz?


Vallahi bunlar tatlı yorgunluklar... Albümyapmak benim için keyif.


Kızınız ve oğlunuzdan olma üç torununuz var, müzikle ilgileri var mı?


Torunlarımmüzik seviyorlar.Murat’ın oğlu Eren benim kliplerimi çok izliyor. Bir deMichael Jackson’ı çok seviyor. Şapkası var Jackson gibi...Oşimdi 2 yaşında. Erol veOzan da müziği çok seviyorlar. Bizimkulislerimiz, sahnelerimiz zordur.Özellikle kız çocukları bumesleği seçtiyse uzun ve istikrarlı evlilikler yapmaları da zor oluyor açıkçası...


Erkeklerin değil de kızların şarkıcı olması neden zor sizce?


Bir erkek, akşam hanımının evde olmasını ister. Kapıyı açıp onu güler yüzle karşılamasını, birlikte yemek yemelerini ister.Oysa sanatçıların akşama doğru hazırlıkları başlıyor. Gece yarılarına doğru sahneye çıkılıyor. Sabaha karşı uyunuyor.Öğleden sonra uyanılıyor. Böyle değişik bir hayatı var. Erkek sanatçılar için de bumeslek zor ama fedakâr bir eş bunu kompanse edebiliyor. Ama erkekler öyle değil, evlilikte fedakârlık yapan taraf daha çok kadınlardır.Onun için erkekten bunu beklemek çok zor. Erkek hürmet ve hizmet bekliyor eşinden... Bu yüzden kızların sanatçı olması doğru bir seçim değil bence.


İNSAN DiYETi YAPIYORUM

Çevrenizdeki kötülüklerden kendinizi nasıl koruyorsunuz?


Benimhuzurumu bozacağını hissettiğiminsanlarla bir arada olmuyorum. Bumidemizi bozan yiyecekleri yememek gibi bir şeydir yani. Bu şekilde ruhunuz diyet yapar. Ben de ‘insan diyeti’ yapıyorum. Böylece beni rahatsız edebileceğine inandığıminsanlardan uzak durmayı başarıyorum.

Bugün

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.