banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Kızılay'dan Kurban Bağışçılarına Teşekkür

Türk Kızılay Derneği Şanlıurfa Şubesi yöneticileri, kurbanlık etinden hazırlanan bir kutu konserve kavurma ile birlikte teşekkür belgesi verdi.

Türk Kızılay Şanlıurfa Şubesi tarafından geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda "Kurbanımız Pakistan ile Kardeş Payı" kampanyasına Şanlıurfa’dan destek veren 13 kurban bağışçısına şube yetkilileri tarafından, teşekkür belgeleri teslim edildi.

 

Şube yetkilisi tarafından Kurban bağışçılarına Türk Kızılay’ının çalışmaları hakkında bilgi verildi. Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Şanlıurfa Kızılay Şube Başkanı Abdulkadir Canpolat   Kurbanımız Pakistan ile Kardeş Payı” kampanyasında il merkezinde 13 hisse bağış toplanmıştır. Uzun süredir faaliyeti bulunmayan şubemiz yeni yönetim değişimiyle bu ilk kampanyasında önemli bir sınav vermiştir. Bu mukaddes görevi yürütmenin sorumluluğuyla, kampanyaya bağışta bulunanlara kurumum adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

 

Canpolat “Türk Kızılay’ına bağışta bulunan ve hiçbir zaman yardımlarını esirgemeyen Şanlıurfa halkına teşekkür ederim. 1868 yılından beri hiç sönmeyen ve iyilik meşalesi olan Türk Kızılay’ının insanlar arasında hiçbir ayrım gözetmeden tüm dünyada ve ülkemizde insanlığa yaptığı hizmetlerle yoksulun umudu olmaya devam edecektir” diye konuştu.

 

Şube Başkanı Canpolat, bağışçılara geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda “Kurbanımız Pakistan ile Kardeş Payı” kampanyasına destek veren 13 kurban bağışçısına genel merkezden gönderilen teşekkür belgesi, kurbanlarının kesimini anlatan CD ve 800 gramlık konserve kavurmalarının bizzat adreslerine teslim edildiğini” belirtti.

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.