banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Kızılay'dan Kandil Lokumu

     Vali konağı, Yusuf paşa, Ulu cami ve Dergah camilerinde kılınan yatsı namazı sonrasında, camiye gelen cemaatin Miraç kandilini kutlamak üzere Kızılay Derneği Şanlıurfa Şubesi tarafından 2 bin 3 yüz adet lokum dağıtıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kızılay Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Canpolat, "Miraç, İnsanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliştir. Allah'a yakınlaşmanın bir yoluda mazlum ve çaresizlere uzanan ellerdir, dünyanın her yerinde afet ve depremlerde zarar gören insanlara yardım edebiliyorsanız, insan kaynaklı zulümlere karşı koyabiliyorsanız. O zaman insanlık görevini yapmış olursunuz. Biz de Kızılay Derneği olarak tercihimizi insana hizmetten yana kullanıyoruz" diyen başkan Canpolat, bu vesileyle Kızılay yönetimdeki arkadaşlarım adına tüm İslam aleminin ve Şanlıurfalı hemşerilerimizin mübarek miraç kandilini tebrik ediyorum. Dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.