banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Kız Lisesi Açılacak Müjdesi Verildi

  Ülkemizde 4. Kız Lisesi olacağını ifade eden İlçe Kaymakamı Balcı, Şanlıurfa İline bağlı İlçelerde bu yıl açılacak Anadolu Öğretmen Liseleri ile birlikte Anadolu Öğretmen Liselerinin Ülkemizdeki sayısının 7' ye yükseleceğini vurguladı.

İlçemizde 2010-2011 eğitim öğretim yılında bir Fen Lisesi  ve bir Anadolu Öğretmen Lisesi'nin de hizmet vermeye başlayacağını dile getiren İlçe Kaymakamı Ozan Balcı, İlçemizde açılacak olan Fen Lisesi 96 öğrenci mevcudu ve 4 sınıfı ile fen bilimleri alanında öğrencileri nitelikli bir şekilde yükseköğrenime hazırlayacağını ifade ederek, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde İlçe Merkezinde eğitim verecek ilk Fen Lisesinin İlçemizde açılacak olmasının büyük bir avantaj olduğunu belirtti.

Bu yıl İlçemizde faaliyet vermeye başlayacak olan bir diğer okul olan Anadolu Öğretmen Lisesinde 2 şubede 60 öğrencinin eğitim alacağını dile getiren İlçe Kaymakamımız, Anadolu öğretmen liselerinin eğitim fakültelerine öğrenci yetiştirdiklerini belirterek öğretmenlik mesleğini seçecek öğrencilerimizin bu liselerde mesleklerine sağlam bir giriş yapabilmelerine olanak verileceğini söyledi.

İlçemizde bu yıl açılacak okullarla İlçemizin eğitim öğretimde gözde bir İlçe haline geleceğini ifade eden İlçe Kaymakamı Balcı, sınavla öğrenci alan bu okulların açılması ile birçok başarılı öğrencinin bu okullarda eğitim görmeye başlayacağını vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.