banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Kırmızıaslan'dan Eğitim Bir-Sen'e yanıt
Kırmızıaslan, Eğitim-Birsen Gaziantep Şube Başkanının yapmış olduğu açıklamayı esefle kınadığını ifade ederek, “Yetiştirme yurdunda yetişen ve sınavla hak ettikleri kadrolara yerleşen hizmetli arkadaşlarımız ile ilgili basın açıklaması, aslında başkanın kendi seviyesini ortaya koymuştur”. dedi. Kırmızıaslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Bir eğitimcinin toplumumuzun gerçeği ve parçası olan yetiştirme yurtlarında yetişmiş insanlarımızı tahkir edici ve dışlayıcı açıklaması vehamettir.

Toplumumuzda, kategorize etme ve dışlamaya yol açacak söz ve davranışlardan en evvel eğitimcilerin kaçınması gerekir.
1- Bu açıklama, çoğunlukla anasız, babasız olan ve de devletimiz tarafından koruma altına alınan arkadaşlarımızı kitlesel suçlu göstermektedir.
2- Yetiştirme yurtlarında yetişen dediği arkadaşlarımızın 657 Devlet memurları olduklarını her halde Gaziantep Şube başkanı bilmektedir.
3- Arkadaşlarımın her hangi bir suçları var ise, 657 Devlet memurlarının disiplin soruşturması denilen bir mekanizmanın her devlet memuru için olduğu gibi söz konusu arkadaşlarımız için de işletilebileceği unutulmamalıdır.
4- Bütün bunları yapmayıp basın açıklaması yaparak tüm bu arkadaşlarımızın manevi kişiliklerine hakaret etmek bizce çok basitçe bir harekettir.
5- Acı olan, toplum nezdinde güzide görünen Eğitim Bir-Sen tarafından yapılmasıdır.
6- Eğitim ve Öğretim alanındaki başarısızlıklarını; hiçbir yetkiye sahip olmayan, sadece görevleri okulun temizlik işlerinde çalışmak olan arkadaşlarımızın omuzlarına atmak vicdandan uzak olduğu kadar manidardır.
Tüm bunların değerlendirilmesini kamuoyunun takdirlerine saygılarımızla arz ederiz."
GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.