banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

KDSS'de dereceye girenlere hediyeleri verildi

 Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl Türkiye genelinde gerçekleştirilen Kutlu Doğum Siyer Sınavı’nda (KDSS) Ergani’de dereceye girenlere ödülleri verildi.

Konuyla alakalı bilgi veren Ergani Kardeş-Der Başkanı Hasan Haksever,  “Allah (c.c) emeği geçen herkesten razı olsun ülkemizde bu tür sınavların yapılması gerçekten çok sevindiricidir. Bizlere düşen bu tür etkinlikleri herkese duyurup anlam ve önemini insanlara bildirmektir. Yapılan bu sınavların amacı Allah resulünü tanımaktır. Bugün toplumun ne hale geldiğini hepimiz görmekteyiz bu toplumu ıslah etmenin Resulullah’ı anlamaktan geçer. Peygamberini bilmeyip tanımayan bir neslin geleceği karanlıktır. Bu anlamda herkes üzerine düşeni yapmalıdır.”dedi.

Erkek yetişkinler grubunda dereceye giren İbrahim Güner’e Ergani Kardeş-Der başkanı Hasan Haksever tarafından Fizilali Kuran seti hediye edildi. Bayan yetişkin grubunda ikinci olan Asiye Duyu ile üçüncü olan Hicret Duyu’ya ise hediyeleri Nisanur yazarlarından Sümeyye Ürük ve Elif Yüksek tarafından verildi.

15 yaş altı dereceye giren Hicran Selçukhatun’a Kardeş-Der kadın kollarından Seher Gedikoğlu tarafından tablet bilgisayar hediye edildi. 15 yaş altı ikinci olan Mahmut Haksever ve Cemile Kınık’a da çeşitli hediyeler verildi. (Veysi Demirci-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.