banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan

Kaymakam Hürrem Aksoy’dan kayınbabasına sıra gecesi jesti
Aksoy, Kayseri’den İstanbul’a ziyarete gelen kayınbabası Ahmet Yağmur’u önce Florya’da yeni hizmete açılan Birecikliler Lokantası’nda akşam yemeğinde toplanan Şanlıurfalılarla bir araya getirdi.



Hürrem Aksoy’un kayınbabası Ahmet Yağmur’a ikinci sürprizi ise, söz konusu yemeği organize eden Hac arkadaşı Azmi Akbıyık ile buluşturması oldu.



Ahmet Yağmur’a üçüncü sürpriz, yemekten sonra yine Florya’da Şehri-Kadayıf Salonu’nun alt katında düzenlenen sıra gecesinde gerçekleşti. Burada da Şanlıurfa isotundan yapılan çğköfte ve Şehri-Kadayıfa ait özel tatlıdan yiyen Ahmet Yağmur, yine Şanlıurfa müziğiyle keyifli bir gece geçirdi.



Ahmet Yağmur, Şanlıurfalıların kendisi için özel bir önemi olduğunu belirterek şunları söyledi: “Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki ilk ortaokul binasını ben inşa ettim. 1965 yılında müteahhitlik mesleğiyle uğraşırken bu görev bana verildi ve bir eğitim yuvasının temelini atmanın gururunu yaşadım. O bina hala ayakta dimdik duruyor



Arnavutköy Kaymakamı Hürrem Aksoy da, 85 yaşındaki kayınbabası Ahmet Yağmur’un Şanlıurfalıları çok sevdiğini ve bunu bildiği için kendisini sıra gecesine getirdiğini söyledi. Aksoy, uzun yıllar Şanlıurfa’da vali yardımcısı olarak görev yaptığını hatırlatarak, “Şanlıurfalıların benim için de çok ayrı bir yeri var.  Aradan yıllar geçmesine rağmen hala Şanlıurfalılarla bağım kopmadı. Hala gerek Şanlıurfa’da gerekse İstanbul’da sık sık görüştüğümüz ve biraraya geldiğimiz Şanlıurfalı dostlarım var. Şanlıurfalıların İstanbul’da düzenledikleri toplantıları kaçırmamaya özen gösteririm” dedi.
Müslüm Aktürk / www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.