banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Kaşıkta Yumurta Taşıdılar

Şanlıurfa Belediyesi'nce Hayati Harrani Gençlik ve Kadın Destek Eğitim Merkezi'nde bu yıl ilki düzenlenen "1. Gençlik Şenliği" kapsamında çocuklara tiyatro gösterisi ve birbirinden güzel yarışmalar düzenlendi.

     Hayati Harran-ı Mahallesi'nde yaptırılan Şanlıurfa Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hayati Harran-ı Gençlik ve Kadın Destek Merkezi'nde kurs gören kursiyerlerin çocuklarına yönelik sosyo-kültürel ve sportif amaçlı düzenlenen "1. Gençlik Şenliği" ilginç yarışmalara ev sahipliği yaptı.

     6–7–8 Nisan 2010 tarihleri arasında devam eden "1. Gençlik Şenliği"nin 2. gününde spor turnuvalarına devam edilirken Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Oyuncuları tarafından çocuklara "Barış Gezegeni" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

     Tiyatro ve yarışmalara büyük ilgi gösteren çocuklar kendilerine bu imkânı sunan Şanlıurfa Belediyesi'ne ve Başkan Fakıbaba'ya teşekkür ettiklerini kaydettiler.

    İlk kez yoğurt yeme, kaşıkta yumurta taşıma ve çuvalla yürüme yarışmasına katılan çocuklar ilginç görüntüler oluşturdu. Yumurtaları düşürmemek için birbirleriyle yarışan çocukların yanı sıra çuvalda kaybolan miniklerin yarışma heyecanı görülmeye değerdi.

   "1. Gençlik Şenliği" 8 Nisan 2010 Perşembe Günü düzenlenecek olan etkinliklerle sona erecek. 3 gün süren şenlik kapsamında gerçekleştirilen futbol, basketbol, masa tenisi ve satranç müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri 8 Nisan 2010 Perşembe Günü Saat 14.30'da düzenlenecek olan törenle takdim edilecek.

     Ayrıca şenlik kapsamında yine saat 15'te Grup Turkuaz tarafından gençlere bir konser verilecek.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.