banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

KARNELERİNİ ALDILAR

Karne dağıtımının ardından bir açıklama yapan Vali Celalettin Güvenç, ilk ve ortaöğretimdeki 555 bin 585 olan öğrenci sayısı bakımından Şanlıurfa'nın Türkiye'nin dördüncü büyük ili olduğunu belirterek, "Kırsal nüfusu ve öğrenci sayısı fazla olan bir kentte yaşıyoruz. Artan nüfusa paralel olarak eğitime çok ciddi anlamda yatırımlar yapıyoruz. 2 bin 700 civarında derslik inşaatımız devam ediyor. 3 bin civarında derslik için ihale aşamasındayız. Sıkıntılara rağmen başarılı bir sezon geçirdik. Öğretmen ve idarecilerimize öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Velilere önerilerde bulunan Güvenç, "Yarıyıl tatilinde velilerimiz çocuklarına sevgiyle yaklaşsınlar. Çocuklarının bu tatil döneminde dinlenmelerine olanak sağlasınlar" dedi. Vali Güvenç, konuşmasının ardından karne dağıttığı öğrencilere futbol topu ve kitap hediye etti.

Karne dağıtım törenine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.