banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Kardeş Proje ile Nişantaşından geldiler
Dört günlük Şanlıurfa gezi ve incelemelerinde kardeş okul oldukları Şanlıurfa Anadolu Lisesi öğrencileri ile hasret gideren Nişantaşı Öğrencilerinden oluşan 18 öğrenci, 9 öğretmen Okul Aile Birliği yetkilileri Şanlıurfa belediyesini de ziyaret etti.
Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, öğrencileri meclis salonunda ağırladı.
Nişan Taşı Lisesi öğrencilerine Şanlıurfa Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler aktaran başkan yardımcısı Fevzi Yücetepe, Şanlıurfa’nın tarihi turizmini de anlattı.
Şanlıurfa Anadolu Lisesi Müdürü Vedat Yapalak kardeş okul projesi kapsamında gerçekleştirdikleri kültür kaynaşması hakkında şunları ifade etti.”32 kişilik çok değerli bir heyet 4 gündür misafirimiz. Bunu kardeş okul projesi kapsamında gerçekleştirdik. Misafirlerimize bir sıra gecesi düzenledik. Tarihi turistik yerlerimizi gezdirdik. Müthiş bir şekilde kültür kaynaşması oluştu. Birer anlamda Ülkemizin doğusuyla batı arasında bir kaynaşma oluştu. Öğrencilerin ifadesine göre beklentilerinin ötesinde bir güzellik ve değerle karşılaştıklarını söylediler. Şanlıurfa adına büyük bir sevinç yaşadıklarını aktardılar. Eylül ayında da biz Nişan taşı Anadolu lisesini ziyaret edeceğiz.”
Nişantaşı Anadolu Llisesi Müdür yardımcısı Cuma Kara ise ”Bizim için değişik bir deneyim oldu. Bazı şeyleri belgesellerde televizyonlarda görüyorduk ama bire bir görüp dokunmamız ve yaşamamız bizim için ayrıca bir mutluluk kaynağı oldu.” ifadelerini kullandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.