banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Karaköprü’ye Çok Amaçlı Spor Salonu

Geçtiğimiz aylarda Liseyi ziyareti sırasında genç sporcuların kendisinden spor salonu talep etmesi üzerine Vali Celalettin Güvenç’in talimatıyla İl Özel İdaresi tarafından öğrenciler için salonu yaptırma çalışmaları temel atma töreniyle başladı.

Spor salonu temel atma töreninde, spor malzemesi sıkıntısı çeken sporculara Vali Güvenç malzeme müjdesi de verdi.

Temel atma töreninde bir konuşma yapan Vali Güvenç, bundan önce kendisinden spor salonu ve spor malzemesi isteyen Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde okuyan gençler için uzun süredir çalıştıklarını belirterek; “Bugün burada spor salonunun temelini atıyoruz. Spor malzemelerinin alınması için de genel sekreterimize rica ettik. İl milli eğitim müdürümüz iki gün sonra ‘Ankara’dan para geldi, malzemeleri alıyoruz’ dedi. Biz de iki bayramı bir yaptıralım dedik çocuklarımıza. Bugün hem spor salonunun temelini atıyoruz, hem spor malzemelerini dağıtıyoruz” dedi.

Gençlerden sportif alanda çok büyük beklenti içinde olduklarını söyleyen Vali Güvenç; “İnşallah bu altyapı tesisleriyle gençlerimiz Türkiye’yi uluslararası alanda daha iyi temsil edecekler” dedi.

Türkiye’nin spordaki yerinin büyüklüğüyle, gücüyle ve genç nüfusuyla orantılı olmadığını dile getiren Güvenç; “Herkes çıtayı yükseltecek, çalışıp çabalayacak. Bizler alt yapıya gereken önemi verirken gençlerimiz ve spor adamlarımız da çağdaş bilimin ışığında çalışacaklar. Her türlü yatırımı yapıyoruz, bunun karşılığında da başarı bekliyoruz” dedi. Yapılan yatırım ve tesislerle Karaköprü’nün bir spor merkezi haline geldiğini sözlerine ekleyen Vali Güvenç, yapılan tesislerin hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Güvenç konuşmasının ardından kendisinden malzeme isteyen sporculara malzemelerini dağıttı.

Törene Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in yanı sıra Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ve daire amirleri katıldı.

Temel atma töreninin ardından Vali Güvenç beraberindekilerle birlikte Karaköprü’de bulunan Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’ni ziyaret ederek,  okulun çalışmaları ile ilgili bilgi aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.