banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Karaköprü'de Ramazan Şenliği

Şanlıurfa Karaköprü belediyesi beldede oturan vatandaşların daha iyi bir ramazan geçirebilmesi için her gece ayrı bir Ramazan etkinliği düzenliyor.

 

Karaköprü belediyesi vatandaşlara Ramazanı tam anlamıyla yaşatabilmek adına kurduğu ramazan sokağında birçok etkinlik yaparak her gece ayrı bir programla keyifli saatler yaşatıyor.

 

Karaköprü Ali Baba Parkının yanında bulunan büyük bir alanda yapılan ramazan etkinlikleri her gece değişik bir programla sahne alıyor. Özellikle ailelerin rahatlıkla gelip hem alışveriş yaparak hem de çocuklarını lunapark imkânından faydalandırarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar gezip eğlenme fırsatı buluyorlar. Birçok standın bulunduğu alanda, çocuklar için lunapark (atlıkarınca, Gondol, salıncak) aileler için giyim, zücaciye ve gıda reyonları, çay bahçesi ve her gece düzenlenen konserler yer alıyor.

 

RAMAZAN ETKİNLİĞİNE YOĞUN İLGİ

Karaköprü beldesinde bulunan ramazan etkinliği alanında yapılan etkinliğe Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan sokağına yoğun ilginin gösterildiği gecede Gurup 63 saz ekibi sahne alarak vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ramazan sokağı etkinliğinde halka hitaben bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi: “Biz kurum olarak tüm personelimizle birlikte sizlere kültür-sosyal etkinlik anlamında farklı ve güzel bir ramazan ayı geçirmeniz için çeşitli programlar düzenledik, Karaköprü çağdaş ve modern bir kent olma yolunda bizde hizmetlerimizi, çalışmalarımızı gün geçtikçe durmaksızın tüm personelimizle birlikte devam ettiriyoruz. İnsanlarımızın barışı ve huzuru için herkesin burada kardeş gibi bir arada yaşayabilmeleri için sosyal bir anlayışla hareket ediyoruz, göreve geldiğimiz günden buyana her ramazan ayında ramazanın huzurunu bereketini coşkusunu birçok sosyal etkilikle beldemize taşıyoruz,

 

Amacımız bu beldenin güzel huzurlu bir ortamda bir araya gelmektir, Karaköprü için çok güzel projelerimiz var daha yolun ortasındayız, Allahın izniyle bu önümüzdeki 3 yıl içersinde Karaköprü’yü birçok hizmete kavuşturacağız, bizlerin tek derdi Karaköprü’nün daha müreffeh daha refahlı daha yaşanılabilir bir düzeye ulaşmasıdır, hepinizin ramazan ayınızı kutluyorum, hayırlı akşamlar diliyorum” dedi. daha sonra yapılan etkinlikler kapsamında vatandaşlar halay çekerek hep beraber eğlendiler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.