banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

Karaköprü'de Ramazan heyecanı

Karaköprü Belediyesi, vatandaşların daha iyi bir ramazan geçirebilmesi için her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel Ramazan Sokağı etkinliğine ev sahipliği yaptı. Karaköprü Ali Baba Parkının yanında bulunan alanda yapılan geleneksel Ramazan Sokağı etkinlikleri her gece değişik bir programla (Sıra Gecesi gurupları, İlahi gurupları, Şiir dinletileri, tasavvuf müziği, semazen, meddah gösterileri ve birçok sanatsal faaliyetleri olan gurup ve sanatçılar) sahne alırken, özellikle aileleri ile birlikte iftar sonrası alanı doldurmaya başlayan Karaköprü’lüler Ramazanı doyasıya yaşıyorlar.


Ramazan programı, özel bir televizyonda “Sen Şarkını Söyle” isimli şarkı programında Şanlıurfa’yı temsil eden Şahin Korkmaz ve İmam Ergin Sıra Gecesi Ekibi sahne alarak birbirinden güzel Urfa türkülerin seslendirerek geceye renk kattılar.


Gerçekleşen Geleneksel Ramazan Sokağı etkinliğine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Başkan Yardımcıları ve çok sayıda aileleri ile birlikte gelen vatandaşlar katıldı.


Karaköprü Belediyesince yapımına başlanan ve başlanacak olan vizyonel projelerin tanıtım filminin gösterilmesinden sonra bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; “Başta Sayın Başbakanımız olmak üzere Bakanlarımız ve Milletvekillerimiz, Karaköprü’nün ilçe olmasında katkı sağladılar. Bugün de İlçe Kaymakamımızın atanmasını gerçekleştirdiler, herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Daha sonra Karaköprü’lülere hitaben bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu; “Ramazanın bizlere bizden farklı coğrafyaları da hatta ellerimizin uzamasına imkan sağlayan o bolluk bereket dolu gücünü birlikte yaşattığınız ve birlikte yaşadığınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Bugün burada biz belki de bir şey gösteriyoruz biz hem ramazanın maneviyatını iftar sofralarımızda teravih namazlarımızda sahurlarımızda ağzı dualı insanlarımızın gönüllerinde gösteriyoruz ama aynı zamanda da birlikte keyifli bir hayatı paylaşmanın birlikte mutluluğu birlikte neşeyi yaşamının güzelliğini de gösteriyoruz. Biraz önce birkaç dakikalık tanıtım filminde de gördüğümüz gibi biz aslında burada Şanlıurfa’yı yeni Şanlıurfa’yı birlikte sizlerin ve bizlerin emeği ile desteği ile gayreti ile yeniden ve gerçekten inşa ettiğimizi görüyoruz. inşallah bugün nasıl burada bu güzellikleri yaşadıysak bu musikinin keyfine vardıysak işte yanımızda gençlerimiz spor yapıyorlar parklarımız sosyal tesislerimiz açılıyor. Projelerimiz bir bir gerçekleşiyor. İnşallah bunların nicelerini de birlikte inşaa edeceğiz emeğiniz ile duanız ile bunları başaracağız, hepinize hayırlı ve mübarek ramazanlar diliyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.