banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Karaköprü Doğukent mahallesine okuma evi

DOĞUKENT'E OKUMA EVİ KAZANDIRILIYOR

Karaköprü Belediyesi eğitim hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek Doğukent mahallesine okuma evi kazandırıyor. Başkan Baydilli, “Bir toplumun gelişmişliğini eğitimli bireylerinin fazla olması belirler” dedi.

Gençliğe ve eğitime her zaman önem veren Karaköprü Belediyesi ilçeye yeni okuma evleri kazandırmaya devam ediyor. Doğukent mahallesinde   parkının içinde faaliyet verecek olan okuma evinde gençler sessiz ve rahat bir ortamda kitap okuyabilecek ve ders çalışabilecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli bir toplumun inşasında en önemli görevi eğitimli bireylerin üstleneceğine dikkat çekerek Karaköprü Belediyesi olarak okuyan bireylerin çoğalması için çalıştıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, "Biz vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra eğitime de katkı sağlamayı kendimize görev sayıyoruz. Çünkü bir toplumun gelişmişliğini eğitimli bireylerinin fazla olması belirler. Biz de gençlerimizin daha çok okuması, araştırması ve derslerini yapacak ortam bulması için okuma salonları yapıyoruz. Doğukent mahallemizde okuma salonu eksikliğini gidermek adına parkımızın içindeki yapıyı restore ederek okuma salonuna çevirdik ve kısa süre sonra gençlerimizin hizmetine sunacağız. Hedefimiz her mahallemize birer okuma salonu kazandırmak ve gençlerimizi daha fazla kitapla buluşturmaktır" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi daha önce Atakent ve Esentepe mahallelerinde okuma evleri inşa ederek gençlerin hizmetine sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YILMAZ DEMİR 5 yıl önce

DOĞU KENT MAHALLESİNDE EVDE SU VE ELEKTİRİK YOK ÇOCUKLAR NORMAL ÖDEVİNİ YAPAMIYOR.ADA ŞARTLARINDA YAŞIYORUZ.OKUMA EVİNDEN BAHSEDİYORUZ

Avatar
ABDULKADİR BAYRİ 5 yıl önce

SURVIVOR ADASINDA YAŞIYORUZ SANKİ SU YOK YOL YOK ELEKTİRİK YOK AKREP ÇOK YILAN ÇOK OKUMA EVİMİZ VAR

Avatar
NEZİR ASKAN 5 yıl önce

karaköprü doğukent mahallesi mahrumuyet içinde cebelleşiyor

Avatar
nesih avşaroğlu 5 yıl önce

eyubiye mahallesi doğu kentten iyi burdada altyapı yok üstyapı yok yok oğlu yok

Avatar
ahmet ışık 5 yıl önce

71A-71-78 nolu hatların güzergahı neredeyse aynı enazından biri hastaneye gitsin engelli yaşlı ve çocuk vatandaşlar için 2 dolmuş değiştirmek zor oluyor lütfen bu konuda yardımcı olun

Avatar
fatih doğan 5 yıl önce

Büyükşehir ve Karaköprü Belediye Başkanlarımızdan doğu kent mahallesinde iskan sorunumuz var bu konuyla ilgili çalışma yapmalarını bekliyoruz.

Avatar
mehmet göçebe 5 yıl önce

Karaköprü Doğukent mahallesinde semtpazarı yok lütfen yardımcı olurmusunuz belediye başakanımıza sesleniyorum

Avatar
celal hoca 5 yıl önce

doğukentin semtpazarına ihtiyacı var.