banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Muazzez Gülsüm Belli Resim Sergisi açıldı

Urfa City Alış veriş merkezinde düzenlenen resim sergisinin açılışına; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Başkan Baydilli, “Karaköprü Belediyemize bağlı Kültür Merkezimin bünyesinde faaliyet gösteren resim kursundan çıkan eserlerin tanıtımını yapıyoruz. Kültür Merkezimiz çeşitli etkinliklerin ve kursların yapıldığı bir yer. Bugün de resim kursunda usta öğretici olan Muazez hanımın eserlerinin sergilendiği resim sergisinin açılışını yapıyoruz. Eserlerin her biri ayrı ayrı değerlere ve güzelliklere sahip… İnşallah Kültür Merkezimizdeki kurslar diğer gençlere de örnek olur. Usta öğreticimiz Muazzez hanıma bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu güzel eserleri de ortaya çıkardığı için ayrıca teşekkür ediyoruz. Ben başarılarının devamını diliyorum. Bu serginin açılmasında emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

Sergide resimleri inceleyen Başkan Baydilli ve davetliler eserler hakkında Muazzez Gülsüm Belli’den bilgiler aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.