banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Karacadağ Ajansı, Göbeklitepe'yi Dünyaya Tanıtacak
Karacadağ Kalkınma Ajansı dünyanın ilk tapınağı olan Şanlıurfa'daki Göbeklitepe için TRT'ye tanıtım filmi hazırlattı. Karacadağ Kalkınma Ajansı  Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi (YDO) ile birlikte Göbeklitepe'nin dünya genelinde tanıtmak için tanıtım seti hazırlıyor.



ÜÇ DİLDE TANITIMI YAPILACAK

Türkçe, İngilizce ve Almanca düzenlenecek Göbeklitepe Tanıtım Kataloğu ve broşürleri ile çeşitli promosyon ürünlerini hazırlayan Şanlıurfa YDO, set içerisinde olması planlanan tanıtım filmi için TRT ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokol ardından kazı alanında çekimler yapan TRT ekibi, kazı başkanı Prof. Dr. Klaus Schmidt ile röportaj gerçekleştirdi. Özel kurgu ve animasyonlar ile hazırlanacak Göbeklitepe tanıtım filmi Ocak 2012'de tamamlanacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.