banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kalp krizi değil gülme krizi-VİDEO


Sunuculuğunu Uzm. Dr. Tuncer Şenol'un yaptığı "kalp krizi değil gülme krizi"  adlı oyun  Tabip Odası Genel Sekreteri Opr. Dr. Ali Suat Erkoç ve SADER Yönetim Kurulu Başkanı Uz. Dr. Ömer Faruk Baysal 'ın  konuşmasıyla başladı.
Tamamı Doktor ve Sağlık çalışanlarından oluşan  tiyatro gurubu, Sağlık sektöründe, özellikle 112 Acil Servis’te yaşanan trajikomik olayları ve hastanelerde yaşanan vatandaş-doktor diyaloglarını mizahi bir dille anlatttı. oyuncular, izleyenlere keyifli anlar yaşatmanın yanında hayata dair konularda da nasihatlerde bulundu.
DSİ konferans salonunda düzenlenen tiyatro gösterisine Şanlıurfa Tabip Odası Yönetim Kurulu, Tıp Fakültesi Rektör Yardımcısı, Kamu Hastaneleri Tıbbi Hizmetler Başkanı, kamu hastaneleri genel sekreteri, Özel ve Kamu Hastanelerinin başhekimlerinin yanı sıra çok sayıda Sağlık çalışanı katıldı.
700 kişilik salonu dolduran seyirciler tarafından büyük beğeni toplayan "kalp krizi değil gülme krizi"  adlı oyun doktora şiddete atıfta bulunan oyunla sonlandırıldı. bu oyunla birlikte. özellikle 2008 yılında Giresun, 2012 yılında  ise Antep'te vurulan doktorun gündeme gelmesi izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
Tiyatro sonrası izleyiciler, oyuncularla fotoğraf çekme yarışına girdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.