banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

KAGEM Şanlıurfa’da Tanıtıldı


Toplantıya İl Müftüsü İhsan Açık, İl Vaizeleri Edibe Yıldırım, Ayşe Boloğur, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri,  Aile ve Dini Rehberlik bürosu Vaizi Hasan Açıl ve çeşitli vakıf ve derneklerden önde gelenler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü İhsan Açık " İl Müftülüğü öncülüğünde, STK kadın kollarıyla yapılan çeşitli çalışmalardan bahsederek KAGEM’in bu çalışmalara büyük katkıda bulunacağını söyleyerek, kadın, toplumu ayakta tutan bir değerdir. Gençlik ise toplumun geleceği ve umududur. Kadına ve gençliğe yönelik yapılan her çalışma, o toplumun her yönden gelişmesi için büyük bir yatırımdır. İlimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Toplantı TDV KAGEM tanıtım filminin izlenmesinin ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.