banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Kadınlar ve çocuklar Halfeti'yi keşfetti

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Halfeti turları vatandaşlar tarafından büyük ilgi görerek, memnuniyetle karşılandı. Bazı vatandaşlar, Halfeti ilk kez göreceklerinden dolayı heyecanlı oldukları görüldü. Bazı vatandaşlar ise hafta sonlarını Halfeti gezisiyle değerlendi.

Yoğun katılımın sağlandığı Halfeti gezisinde yer alan vatandaşlardan Şanlıurfa’da çeşitli kurumlarda görev yapan Makbule Gökbudak, Fadime Tombal ile Şanlıurfa’ya misafir olarak Konya’dan gelen Ayşe Kabak; Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Halfeti gezisi hakkında memnuniyetlerini ifade ettiler.

Üç senedir Şanlıurfa’da görev yaptığını ve Şanlıurfa’yı çok sevdiğini söyleyen Makbule Gökbudak, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin projesini duyduk ve geldik. Devamını bekliyoruz” dedi.

Şanlıurfa’nın birçok güzelliğinin bulunduğunu belirten Fadime Tombal ise, “Halfeti gezisinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlendiği duyduk. Büyükşehir Belediye Başkanı ve yetkililer sayesinde birçok yeri gezme imkânımız olacak. Bu gün Halfeti’yi gezecek ve göreceğiz. Çok güzel bir yer olduğunu duyduk. Arkadaşlarımızı davet ettik birlikte gidip gezeceğiz” dedi.

Çok Güzel Bir Uygulama İlk Defa Böyle Bir Hizmetle Karşılaştım

Şanlıurfa’ya Konya’dan misafir olarak gelen Ayşe Kabak ise, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin güzel bir uygulaması olduğunu duyduğunu ve katılmak istediğini ifade ederek, “Halfeti’ye gideceğiz. Büyükşehir Belediyesinin bu uygulaması hiçbir yerde yok. Çok güzel bir uygulama ilk defa böyle bir hizmetle karşılaştım” şeklinde konuştu.

Öte yandan ‘Büyükşehirle Önce Sen Keşfet’ projesine 72 vatandaş iki otobüsle Halfeti gezisine katılım gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.