banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Kadının Sosyal Hayattaki Rolünü Etkinleştirmeliyiz

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Vali Yrd. Salih Gelgeç, 18 Adet Kadın Kültür Merkezi Proje Koordinatörleri katılımıyla yılsonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

Birim sorumlularının 2010 yılı değerlendirmelerinin ardından Proje Koordinatörü Murat

Sak yapılan eğitim ve seminerler hakkında bilgi verdikten sonra sözü Şanlıurfa Valisi Nuri

Okutan'a bıraktı.

Vali Okutan, "Toplumsal dönüşüm için kadının sosyal hayatta rolünü etkinleştirmeliyiz. Halil İbrahim bereketinin yaşandığı bu kutsal topraklarda, bölgemize, ülkemize bu bereketi tekrar yaşatmak için kadınımızın eğitilmesi ve alacağı kapsamlı donanımlarla hayatta yer alması gerekmektedir. Bu amaçla kurulan merkezlerimizin sayısının ve niteliğinin artırılması temel hedefimizdir. Buradan kızların okullaşması için Kadın Kültür Merkezleri'ne önemli görevler düşmektedir. Burada eğitim kadınlarımız, kızlarımızın okullaşmasında ve okul öncesi eğitim çalışmalarında en önemli itici güç olacaktır." Dedi.

Vali Okutan'ın konuşmasına müteakip Vali Yrd. Salih Gelgeç tarafından katılımcılara

teşekkür belgesi verildi. Proje katılımcıları bütün bir yılın yorgunluğunu geleneksel urfa

müziği dinleyerek attılar.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.