banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Akhisar Belediyespor Filip Panak Asger Sorensen Angelo Preciado

İzmir Fuarında Sıra Gecesi Rüzgarı
19 ülkeden gelen turizm firmalarının yanı sıra 50'den fazla ilin katıldığı fuara Şanlıurfa Belediyesi de katıldı. Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü "Travel Turkey 2011"de Sıra Gecesi ekibi fuarının gözdesi oldu. Fuarda Şanlıurfa standı ziyaretçi akınına uğradı.



Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı,ŞUTSO ve bazı Şanlıurfalı turizm firmalarının ortaklaşa açtığı standa, şehrin turizm potansiyeli sergilendi. Urfa Türkülerinin seslendirildi Sıra Gecesinde, Çiğ Köfte yoğruldu. Yoğrulan çiğ köfte ziyaretçilere ikram edildi. Sıra Gecesi ekibi de yöreye has seslendirdiği Türkülerle stadı gezenleri büyüledi. Arap Turizm Örgütü Birlik Başkanı Bandar Fahad Al Fihait Şanlıurfa Stadını ziyaret etti.



Ziyaret esnasında ŞUTSO Başkan Yardımcısı Cem Göncü 21 Arap Ülkesinin Turizm Başkanı ve aynı zamanda Suudi Arabistan Prensini olan Bandar Fahad Al Fihait Şanlıurfa’ya davet etti. Şanlıurfa’yı çok merek ettiklerini Cem Göncü’ye aktaran Bandar Fahad Al Fihait en kısa zamanda Balıklıgöl ve Göbeklitepe’yi ziyeret etmek istedğini aktardı.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.