banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

İyilik Ödüllerinde insanlık dersi VİDEO

Bir otelde düzenlenen ödül törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar, Abdulkerim Gök, Seydi Eyyüpoğlu, Halil Özcan, Tunus Kebili Valisi Halil Celil, çeşitli ülkelerden temsilciler ve Şanlıurfa’da bulunan vakıf, dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Açılış konuşmasına gerçekleştiren Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Halil İbrahim Buluşmalarına destek veren herkese teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez Şanlıurfa’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, ‘‘ Bütün insanlığın iyiliğe ihtiyacı var. Arapça’da İbrahim’in anlamı insanlığın merhametli atası olarak tercüme edilmektedir.. Hz. İbrahim merhametli bir insandı. İnsanları iyiliğe yöneltip tek çatı altında toplamıştır. Bizde Hz İbrahim Peygamberin yolundan giderek iyilik hareketini bütün insanlığa alıştırmalıyız’’ dedi. Başkan Görmez'in konuşmalarını arapçaya tercüme eden tercümanın takılması üzerine Görmez bir kaç kez konuşmasını kendisi arapçaya tercüme etti.

 

Son olarak kürsüye gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ‘ ‘ İnsanlık zor bir dönemden geçmektedir. Dünyada o kadar çok vahşetler var ki mazlumlar yas tutmaktadır. Ve iyiliğe o kadar çok aç kalmışız ki hiçbir şey düşünemiyoruz.  Mars’ta hayat varmı diye araştırmalar yapılıyor, halbuki dünyada insanlık kaldımı diye düşünmek lazım. zor bir zamandan geçiyor insanlık. Dünya nüfusu 7 milyar oldu, insanlar çoğaldı ama insanlık kıt kaldı. İyiliğin ödüllenmesi gereken bir zamana geldik.  İyiliği çoğaltmamız gerekiyor. Bu nedenle böylesi güzel bir etkinlikte bulunmaktan dolayı çok mutluyum. İyilik Ödüllerinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’  dedi.

 

Konuşmaların ardından iyilik ödülünü kazanan kuruluş ve kişilere ödülleri verildi.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.