banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

İstiklal Marşının kabulü Şanlıurfa'da kutlandı FOTOĞRAFLI
İstiklal Marşı'nın Kabulünün 91'inci Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü, Urfa City AVM konferans salonunda düzenlenen törenle kutlandı.

Şanlıurfa Güzel Sanatlar ve spor lisesi tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 91 Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü ile ilgili bir program düzenledi. Urfa City AVM düzenlenen programa,Vali Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Milli Eğitim Müdür Vekili Sadullah Gencer, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkan Yardımcılar Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar..

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un hayatının anlatıldığı slayt gösterimi yapıldı, Şanlıurfa Güzel Sanatları ve Spor Lisesi müdürü Mehmet Zeki Şamil günün önemine değer konuşma yaptı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...


Şanlıurfa Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerinden oluşan orkestra eşliğinde İstiklal Marşının 11 Mısrasısının bestesi ayrı ayrı çalınarak izleyicilerden büyük alkış aldı.


Salonun büyük kısmının öğrencilerle dolduğu, bazı öğrenci velileri ve izleyiciler ise sahnede yer alan öğrencilerin giyimlerinden dolayı sitem ederek; "Mehmet Akif Ersoy'un fikirlerine uygun olarak giyim kuşama biraz daha dikkat edilmeliydi" dediler
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.