banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

İnsan haklarında dereceye giren öğrencilere ödül
İl İnsan Hakları Toplantısının gündeminin yanı sıra 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Haftası nedeniyle okullarda düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler; resim dalında Fatma Aslan, Merve Ayçar ve Enes Fırat Altürk; Şiir dalında Feyza Akgüncü, İlayda Arslan ve Hatice Demirkol; Kompozisyon dalında Muhammed Abdi Çelik, Oya Öz ve Eda Nur Önemli’ye Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş tarafından ödülleri verildi. Öğrenciyken alınan ödüllerin her zaman öğrencinin hayatında güzel bir anlamı olduğunu söyleyen Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş öğrencilere hayatları boyunca başarılar diledi.



Ödül törenin ardından dereceye girmiş olan şiirlerin öğrenciler tarafından okunmasının ardından kurul üyeleri ve öğrenciler Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

www.balikligol.com



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.