banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

İnsan hakları kurulu Mezarlıklar müdürünü ve sevgiye muhtaç çocukları ziyaret ettiler

Şanlıurfa İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri, Şanlıurfa Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ve Sevgiye Muhtaç Çocukları Koruma Derneğinde incelemelerde bulundu.

İl İnsan Hakları Kurulu Şanlıurfa Vali Yardımcısı Şaban Erdoğan Başkanlığında Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı ve İl İnsan Hakları Kurulu Üyesi Mustafa Aydın ile İl İnsan Hakları Kurulu Üyeleri Av. Filiz Kaplan, Şanlıurfa Gazeteciler Birliğinden Ömer Aslan, Muhasebeci Mali Müşavirler Odasından Rafet Yılmazoğlu. Şanlıurfa Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Korkmaz,  Kent Konseyi Kadın Meclisi Dilan Aygül'den oluşan heyet Şanlıurfa Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ve Sevgiye Muhtaç Çocukları Koruma Derneğinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Şanlıurfa Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne giden kurul üyelerine burada bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı da eşlik etti. Şanlıurfa Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Halil Felhan'dan mezarlıktaki madde bağımlıları hakkında bilgi alan kurul üyeleri, çocukların topluma kazandırılması için alınması gereken önlemler konuşuldu. Daha sonra Kurul Üyeleri; Sevgiye Muhtaç Çocukları Koruma Derneğine geçtiler. Dernek Başkanı Dilan Aygül, İl İnsan Hakları Kurul üyelerine bilgi verdi. Çocuk istismarı ve çocukları topluma kazandırma konusunda fikir alış verişinde bulunurken, Şaban Erdoğan başkanlığındaki kurul üyeleri dernekte kalan çocuklarla yakından ilgilendiler.

http://balikligol.com/images/news/2153.jpg

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.