banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

İl İnsan Hakları Kurulu Tılfındır sağlık ocağında

Şanlıurfa Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda aylık olağan kurul toplantısını gerçekleştirildi.

 

Toplantı sonrasında İnsan Hakları Kurulu heyeti Tılfındır Sağlık Ocağı`nı ziyaret etti. İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri Şanlıurfa Valiliğinden Eşref Baydar, www.balikligol.com genel yayın yönetmeni ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliğinden Ömer Aslan, Tabipler Odasından Dr. İdris Dağ, Milli Eğitim Müdürlüğünden Murat Şekerci, Sevgiye Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Dilan Aygün ve AK Parti’den İbrahim Kızılelma katıldı. Ziyaret sırasında kurumun personeli tarafından bilgilendirilen kurul, mevcut durumu yerinde görme imkânı buldu. Gözlemleri rapor haline getiren Kurul üyeleri, raporu bağlı bulunduğu Başbakanlık İnsan Hakları Kuruluna gönderdi.

 

İnsan hakları şikâyetleri İl İnsan Hakları Kurulu şikâyet kutularının sayılarını artırdı. Daha önce Şanlıurfa Valiliği ve Belediye de bulunan şikâyet kutularına Adliye Sarayı, Tek Adımda Hizmet Birimi (Yeşil kart)’ta da şikâyet kutularına insan hakları ihlalleri ile ilgili başvuruları alınabilecek.

www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.