banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Kermes Düzenlendi
İhtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ev yapımı kek, pasta, tatlı ve yemek çeşitleri ile el işi hediyelik eşya ve çeyizlik eşyaların satıldığı kermeste, Şanlıurfa’lı hayırseverlerin de destek verdiği kermese katılım oldukça yoğun oluyor.

Geliri ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacak olan kermeste gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan Şair Nabi Talebe yurdu temsilcisi Halit Gürbüz; “Kermesin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Fakir ama başarılı çocuklarımızın eğitilmesi konusunda hazırlanan bu anlamlı kermese bütün vatandaşımızın destek vermesini bekliyoruz. Çünkü tüm çocuklarımızın iyi bir eğitim almasına büyük önem veriyoruz. Buradan elde edilecek gelir ile fakir ve muhtaç öğrencilerimize katkıda bulunacağız." dedi.

Kermese katılan vatandaşlar ev hanımlarının yaptıkları ev yemekleri ve tatlı çeşitlerinden alarak fakir öğrencilere katkı sağladı. Birbirinden güzel yemek ve tatlı çeşitlerinin satıldığı kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fakir öğrenciler için açılan kermese katkıda bulunmak için gelenler, kermesten alışveriş yaparak fakir öğrenciler yararına kermesin açılışını gerçekleştirenlere teşekkür etti. Kermesin bir hafta süreceği belirtildi.
Murat Çiftçi / GAP Gündemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.