banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

İHH'dan anlamlı bayram kutlaması

İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Gönüllüleri ve Şanlıurfa İHH İnsani Yardım Derneği Ramazan Bayramında 85 yetim çocuğu Esentepe’deki irtibat bürosunda ağırlayarak bayramlarını kutladı. Her bir yetime 10’ar TL harçlık ,verildi ve  birer paket şeker, lokum, her birine tavuk döner ikram edildi. Dernek yetkilileri yetimlerle sohbet ederek gönülleri alındı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa İHH Başkanı Behçet ATİLA şunları söyledi;

Biz eğer bu mübarek Ramazan bayramında bu yetimlerimizi unutursak, korkarım ki Allah da mahşerde bizi unutturur. Dolayısıyla bu babaları vefat eden miniklerimize gerçek bir bayram yaşatmak istedik. İşte gördüğünüz gibi bu yavrular çok sevindi. Bize destek olan hayır sahiplerine ve gönüllü kardeşlerimize teşekkür ederiz. Allah hepsinin hayrını kabul etsin. Hepinizin bayramı mübarek olsun.” dedi.

Yetim çocuklar çocuklar; “İHH sayesinde ilk kez böyle güzel bir bayram geçirdik, Programı yapan abilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.