banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

İHH KERMESİNE YOĞUN İLGİ

17 Mayıs Cuma günü Şanlıurfa Balıklıgöl Platosu Hasan Paşa Camii yanında başlayan ve 22 Mayıs Çarşamba günü bitecek olan Yardım kermesi yoğun ilgi görülüyor. Kermeste İHH Tanıtım Standı nın yanı sıra yiyecek içecek giysi ve kitap bulunuyor. Halkın rağbet gösterdiği kermeste tantuni ve çalınan ezgi ve marşlar da ayrı bir ilgi görüyor.

Ş.Urfa İHH İnsani Yardım Derneği başkanı ve İHH İl Temsilcisi Behçet Atila konu ile ilgili olarak şunları kaydetti;

Bu kermesimizde elde edeceğimiz gelirle başta Ş.Urfa yetim çalışmalarımız olmak üzere uygun olan hayır projelerinde kullanılacak. Yoğun bir mesai harcayarak büyük emekler veren bay bayan gönüllülerimizden Allah razı olsun. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Ayrıca katkı sunan ve ilgi gösteren halkımıza da teşekkür ederiz. Kermesimiz iki gün daha devam edecek. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.