banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

İçimizdeki Van, fotoğraf sergisi
22 kasım - 04 Aralık 2011 tarihleri arasında Şanlıurfa Güzel Sanatlar Galerisinde "İçimizdeki Van" isimli Fotoğraf Sergisi düzenleyecek olan Profesyonel Fotoğraf Sanatçıları Derneği (PFSD) adına konuşan dernek başkanı Yasin Küçük; “Van şehrimizde meydana gelen depremde arama ve Kurtarma çalışmalarına ve yardım çalışmalarına katıldık, Depremin Korkunç yüzünü bir kez daha gördük. Allah bu gibi afetleri bir daha milletimize yaşatmasın.

Profesyonel Fotoğraf Sanatçıları Derneği olarak, Vanlı kardeşlerimizin acısını paylaşmak ve Depreme karşı dikkat çekmek adına bu sergiyi  düzenliyoruz” dedi

Tüm Dostlarımızı ve yolu Şanlıurfa’ya düşen herkesi sergimize beklediklerini söyleyen Dernek Başkanı Küçük; “bu sergiden elde edeceğimiz gelirin tamamını Vanlı depremzedelere göndereceğiz” diye konuştu.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.