banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

İbo İçin Şarkılı Eylem Çağrısı

Şanlıurfa’da günlük yayınlanan YENİURFA gazetesi herkesi Tatlıses için herkesi  “Benim Hayatım” parçasını çalmaya davet etti.

Eylemin konusu da hayli ilginç oldu. 21 Mart Pazartesi günü saat: 14:00 da herkesi yüksek sesle aynı anda Tatlıses’in Benim Hayatım” parçasını çalmaya davet eden YENİURFA gazetesi yazı işleri sorumlusu Şahban kılıç; “Ülkemizin en sevilen ses sanatçılarından, insanları türküleri ile zaman zaman coşturan, zaman zamanda hüzünlendiren; İlimizin medarı iftiharı, dünyaca ünlü halk sanatçımız İbrahim Tatlıses’in uğradığı kalleşçe saldırıyı kınıyor,  tüm kalbimiz ve dilimizle lanetliyoruz.

         Büyük türkücümüze Allah’tan acil şifalar diliyoruz

Ona bir minnet borcu olarak; ülkemizde ve dünyada ses getirecek, onu susturmaya çalışanları karamsarlığa itecek bir eyleme, halkımızı davet ediyoruz.

İnsan yaşamını kutsal kılan İslam dinin mensupları olarak,  insanların “Can, Mal, Namus ve Akıl” emniyetinin sağlandığı günlere bir an önce kavuşmayı yetkililerimizden talep ediyoruz.

Haydi! Evlerimizde, işyerlerimizde, arabalarımızda ve müsait olan her yerde 21 Mart Pazartesi günü saat: 14:00 da yüksek sesle İbrahim Tatlıses’in ”Benim Hayatım” Parçasını çalalım” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.