banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Huzur Sokağı setinde büyük şok!

Yeni sezonun reyting rekortmeni dizisi “Huzur Sokağı”nın setinde huzurlar kaçtı. Dizinin yapımcısından tehditle para isteyen bir mahalleli istediğini alamayınca, dizi ekibinin kabusu oldu.

ATV’de ekrana gelen “Huzur Sokağı” dizisinin setinde huzur kalmadı. Her şey dizinin çekildiği Sarıyer Büyükdere Mahallesi’nde oturan vatandaşların çekimlerin geç saatlere kadar sürmesi, spot ışıklarının sürekli yanık olması ve mahalleye gelen kamyonların çok ses çıkarmasından rahatsız olmasıyla başladı. İddialara göre; setten rahatsız olan İsa Buhur isimli mahalle sakini, dizinin yapımcısı Cem Ozay’dan tehditle para istedi.

Ozay’dan 4 bin 500 TL isteyen Buhur, Ozay’ın evinde çekim karşılığı 2 bin 900 TL’lik teklifini de reddetti. Set ekibini sürekli belediyeye şikayet eden Buhur’un adamlarını sete göndererek dizi ekibini tehdit ettirdiği ve yapımcıya ağza alınmayacak küfürler ettirdiği öne sürüldü. Dizi ekibi mahallede çalışamaz hale gelince Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden yapımcı Ozay, şikayetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Vatan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.