banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Hür Adamı kaç kişi izledi?

Hür Adamı kaç kişi izledi?

Eyvah Eyvah 2, Hür Adam ve Kurtlar Vadisi Filistin... Türk sinemasında 3 filmin gişe rakamları 5 milyonu geçmiş durumda.

Türk sinemasında 3 filmin gişe rakamları 5 milyonu geçmiş durumda. Eyvah Eyvah 2, Hür Adam ve Kurtlar Vadisi Filistin filmleri vizyona girdikleri tarihlerden beri sinema izleyicisinin büyük beğenisini kazandı.


Üç film arasında zirve ünlü komedyen Ata Demirer’in’ Eyvah Eyvah 2’ filminde. İsrail’i hedef alan ve bazı Avrupa ülkelerinde yasaklanması için girişimler başlatılan Kurtlar Vadisi Filistin ise son dönemde yaptığı atakla Eyvah Eyvah’ı yakalamak üzere. Büyük tartışmalara neden olan Bediüzzaman Said Nursi’nin hayatını anlatan Hür Adam filmi de milyon sınırını aşmış durumda.Üç filmle ilgili kesinleşmeyen son gişe rakamları şöyle:


EYVAH EYVAH 2: 7 Ocak’ta vizyona giren ve 7 haftadır gösterimde olan 'Eyvah Eyvah 2’nin 4 milyon sınırına yaklaştığı öğrenildi.


KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN: 28 Ocak’ta vizyona girmesiyle Türkiye dahil gösterimde olduğu tüm ülkelerde büyük ilgi gören Kurtlar Vadisi Filistin 2 buçuk milyon izleyiciyi aşmış durumda.


HÜR ADAM: Bediüzzaman Said Nursi’nin hayatını anlatan, Hür Adam filmi ise vizyona girdiği 7 Ocak’tan beri şu ana kadar Avrupa’da dahil 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.
Moralhaber.net

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.