banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

HÜ Tarih Bölümü Öğrencilerinden Anlamlı Etkilik

Tarih bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülşah Eser'in katkılarıyla düzenlenen etkinlikte, 90 tane Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü öğrencilerinin  hazırladığı yerel tatlı ve yemek çeşitleri konuklara ikram edildi.

Yöresel kıyafet ve sembolik çadırlarında sergilendiği etkinlik, Üniversite öğrencileri ve davetli konuklar tarafından büyük beğeni kazandı.

Başta Türkiye olmak üzere Azerbaycan, Kazakistan , Türkmenistan, Özbekistan ve Kırgızistan'ın tarih ve kültürünü yansıtan etkinlik ile ilgili konuşan Harran Ün. Fen Edebiyat Tarih Bölüm Bşk. Prof. Dr. Abdullah Ekinci; "Amacımız Türk dünyası kültürlerini yaşatmak ve Tarih Bölümü öğrencilerimize tarihi temsili olarak yaşatmak" dedi.

Haber/M.Guli Aslan www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.