banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

HRÜ Sosyal Bilimler MYO’da “Eğitimde İmkanlar ve Yenilikler” Söyleşisi


 

Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından Eyyübiye Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerle bir araya gelen Şanlıurfa Milletvekili Sayın Mehmet Ali Cevheri “Eğitimde İmkânlar ve Yenilikler” konulu söyleşi gerçekleştirdi.
Programın açılışında konuşan Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Bu etkinliklerin Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda artık bir ritüele dönüştüğünü, içimizden çıkarak önemli başarılara imza atmış kişileri öğrencilerimiz ile buluşturması ve tecrübelerini paylaşmalarına ortam hazırlaması açısından önemlidir” dedi.
 Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Bütçe Plan Komisyonu Üyesi Sayın Mehmet Ali Cevheri konuşmasında, Bir dönem Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda öğretim görevlisi olarak görev yaptığına değinerek göreve geldiği günden itibaren Şanlıurfa’ da eğitim alanına yapılan hizmetlerden bahsetti. 
Ayrıca öğrencilerin bu zamanlarını iyi değerlendirmeleri gerektiğine değinen Cevheri, toplumsal gelişimin bireylerin kendilerini geliştirmeleri ile mümkün olabileceğini belirtti.
soru ve cevap şeklinde sona eren programın sonunda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık’ın Mehmet Ali Cevheri’ye plaket vermesi ve teşekkür etmesiyle sona erdi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
IDeals 6 yıl önce

Yani iyi bilgi. Bu çok hoşuma gitti! Teşekkürler! Benim için faydalı.\

IDeals