banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Hıncal; Defneye verdi veriştirdi
Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Defne Joy Foster'ın bir gecelik macara için kocasını aldatırken öldüğünü yazdı. 18 aylık bebeğini bırakıp bekar bir erkeğin evinde sabahlamasına ateş püsküren Uluç, Foster'ı yerden yere vuran bir yazıyla okurların karşısına çıktı.

O GECE TANIŞTIĞI ERKEĞİN EVİNE KOŞTU

Defne'nin ani ve erken ölümü üzerine çok şey yazıldı ama böylesini kimse yazmamıştı. Polemik ustası Uluç, eleştiri oklarını hiç çekinmeden Foster'a yöneltti, sözünü sakınmadı. Söyledikleri medya dünyasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek.

SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILDI

Medyada yazılmayanı, konuşulmayanı dillendiren Uluç, yazısının finalinde "kimse benden saygı duymamı beklemesin" diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Ortada çok açık, çok seçik bir "İhanet" var.. Hem de aşk aldatması bile değil. Bir gecelik macera/ One night stand için, aldatılan bir koca ve unutulan bir bebek..
Ölmüş.. Allah rahmet eylesin..
Ama böyle bir insana, öldü diye saygı duymamı kimse benden beklemesin..
Kimse de, onu Azize ilan ederek, gençliğin önüne "Rol model" diye koymaya kalkmasın..
Defne Joy Foster'in ölüm sebebi bilinmiyor..
Astım hastasıymış. Fena halde sarhoşmuş. Bilinen o.. Alkol mü?. Son zamanlarda zararı bilimsel araştırmalara konu olan, bir nevi doping, enerji içeceklerinin aşırı kullanılması mı?. Uyuşturucu mu?. 10 gün içinde Adli Tıp gerçeği açıklayacakmış.. Öğreneceğiz.
Ama benim görüşüm değişmeyecek.
Defne'nin ölümü tipik bir "Su testisi, su yolunda kırıldı" olayıdır!.."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.