banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Hilvan'da Mesire Alanı Çalışmaları Başlandı

 

Hilvan'ın doğusunda bulunan badem ve çam ormanı içerisinde düzenlenecek olan mesire alanındaki çalışmaları inceleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Piknik masası, çocuk oyun gurubu, fitness aletleri, otomatik sulama sistemleri, barbekü ve oturma gruplarının içinde yer alacağı mesire alanıyla ilgili açıklama yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık,
'2014 yılında yapılan mahalli seçimler öncesinde, Hilvan'a rahat bir nefes aldıracak mesire alanı sözümüz vardı. Kent ormanı olarak da bilinen mesire alanı projemizi hayata geçirmek için, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile beraber Çevre ve Orman Bakanlığı'na gerekli müracaatları yaptık. Yapılan girişimler neticesinde onaylanan projemiz, yine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin destek ve katkılarıyla 100 bin metrekarelik 1. etap çalışmaları bugün hayata geçmiş durumda. İçinde piknik masaları, oturma grupları, çocuk oyun grupları, her yaşa göre fitness aletleri, yürüyüş parkurları, otomatik sulama sistemleri, aydınlatma, barbekü ve lavabolar bulunacak olan mesire alanımız inşallah önümüzde bahar mevsiminde değerli Hilvan halkımızın hizmetinde olacaktır.

İnsanlar Huzur Bulacak
Mesire alanımız tamamlandıktan sonra sadece bahar veya yaz mevsimlerinde değil, hemen hemen her mevsimde insanlarımız bu doğa ortamından faydalanabilecek ve güzel bir zaman geçirebilecekleri bir ortama kavuşacaktır. Hilvan için bu projenin hayata geçirilmesinde büyük emekleri olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Avukat Nihat Çiftçi'ye şahsım ve tüm Hilvanlılar adına teşekkür ediyorum' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.