banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Hilvan’da 6 yeni Kur’an Kursu açıldı

Şanlıurfa İli Hilvan İlçe Müftülüğü 2012-2013 yılında 6 yeni Kur’an Kursu açtı.  Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde bu yıla kadar tek Kur’an Kursuyla hizmet veriliyordu.   Mehmet YAMAN ilçe Müftülüğüne atanmasıyla ilçe genelinde Kur’an Kursu hizmetlerinin  yeterli olmadığını; bu hizmetin istenilen seviyede olabilmesi için genel nüfusu  50 bini bulan İlçemizde Kur’an Kursları sayısının en az 25 olması gerektiğini  söyleyerek çalışmalara başladı.  Bu çalışmalar kapsamında önce ilçe  merkezinde Hacı Mehmet Selim , Hz.Aişe ve Çimdelli Mahallesinde  Ravza Kur’an Kursları açıldı.  Yıllardır köylere götürülemeyen Kur’an Kursu hizmetleri; Ağveren Köyünde Hz.Zeynep, Uluyazı Köyünde Uluyazı Köyü,Kavalık Köyünde de Kavalık Köyü Kur’an Kursu olmak üzere üç köyümüzde bu hizmet başlatılmıştır. Müftülüğümüz Kur’an Kursu hizmetlerini ilçe genelinde böylece toplamda 7 adet Kur’an Kursuyla sunmaya başlamıştır.

İlçe müftümüz önümüzdeki dönemde inşaat ve tefrişatını bitirmek üzere olduğumuz 10 adet Kur’an Kursumuzun daha hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.